Sunday, 3 January 2016

Mari Buat Wang Dengan Aplikasi Tap Cash

Aplikasi telefon pintar sekarang semakin bertumbuh bagai cendawan tumbuh selepas hujan.Dikatakan sehari hampir 100 atau 200 juta pengguna telefon pintar memuat turun aplikasi kegemaran mereka melalui aplikasi Google Play Store dan lain-lain aplikasi yang membekalkan aplikasi lain.Hampir 90 peratus pengguna telefon pintar memuat turun aplikasi berbentuk permainan video.

Tanpa kita sedari terdapat aplikasi telefon pintar yang bukan sahaja diguna pakai untuk bermain permainan video malah aplikasi ini juga dapat dijadikan sumber atau dapat menjana wang sampingan buat penggunanya.

Pernahkah rakan-rakan mendengar aplikasi TAP CASH? Sebelum rakan-rakan ingin turut serta dalam TAP CASH ini,dan ingin buat duit melalui aplikasi ini,biarlah Tuan Asam kongsi sedikit maklumat tentang aplikasi ini.Rakan-rakan boleh baca.

Apa itu TAP CASH?
TAP CASH ialah sebuah aplikasi dimana apabila pengguna aplikasi ini memuat turun aplikasi,memasangan aplikasi atau menonton video yang tersedia oleh pihak TAP CASH sendiri,maka pengguna akan mendapat reward atau point.
Setiap point-point dan reward  yang terkumpul boleh ditukar dalam bentuk wang tunai ( Cash Money ) dan akan dikreditkan ke akaun PAYPAL pengguna.Selain itu point atau reward tersebut boleh juga ditukar dengan pembelian barang dari Amazon dan Goole Play Gift.


3 Langkah Mudah Buat Wang Dengan TapCash

DOWNLOAD Aplikasi Tap Cash dari Google Play


Masukkan Invitation Code : 7066587 untuk mendaftar sebagai ahli VIP untuk TapCash dan menaikkan Point dan Reward secara pantas.

Buka Aplikasi Tap Cash,muat turun aplikasi,game secara percuma dan nikmati point dan reward yang disediakan oleh pihak Tap Cash


Tukar Reward dan Point Anda untuk mendapatkan barangan dari Amazon,wang tunai untuk PayPal dan Google Play Gift Card.

Setiap Hari Dapat Reward
Sebagai pengguna telefon pintar,Tuan Asam galakkan rakan-rakan cuba untuk muat turun dan guna aplikasi ini.Memang tidak merugikan.Apa yang menariknya tentang aplikasi TAP CASH ini ialah setiap kali pengguna membuat login( Daily Login),rakan-rakan akan dapat Reward setinggi $206.Banyak tu rakan-rakan.Jika rakan-rakan hanya bermain game tanpa mendapat apa-apa itu merugikan masa dan wang.Tidak salah dan belum lagi terlambat untuk rakan-rakan mendaftar sebagai pengguna aplikasi TAP CASH ini.Cuba lihat screenshot yang Tuan Asam tampal dibawah.Reward Tuan Asam sudah pun mencecah $653 kalau ditambah dengan Daily Login sudah tentu Reward Tuan Asam akan naik.

Reward Tuan Asam setakat ini

Rakan-rakan bolehlah mendaftar dan  muat turun aplikasi TAP CASH sekarang di DISINI.Sekali lagi Tuan Asam ingatkan jangan lupa untuk mendapftar sebagai ahli VIP didalam TAP CASH .Cara menjadi ahli VIP untuk TAP CASH mudah,hanya masukkan INVITATION CODE iaitu 7066587

Tiada apa-apa bayaran yang dikenakan untuk mana-mana ahli TAP CASH yang ingin mendaftar sebagai ahli VIP dan ianya percuma. Kelebihannya ialah rakan-rakan boleh menikmati Reward setiap hari dan mendapat earning reward dengan pantas.

Jika rakan-rakan masih belum jelas atau inginkan penjelasan lebih jelas tentang aplikasi TAP CASH ini,rakan-rakan boleh rujuk terus ke laman rasmi TAP CASH >>DISINI

INVITATION CODE untuk menjadi ahli VIP ialah 
7066587

Bantu Saya Untuk Tunaikan Impian Mendapat 1 JUTA Klik.
Klik DISINI Untuk Penuhi Impian Saya.Terima Kasih
Pautan Ditaja Oleh Lynk.my

No comments:

Speak Your Mind

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger TemplatesPublished.. Blogger Templates