Sunday, 27 December 2015

Buat Duit Dengan 8Share


8Share?
Rasanya Tuan Asam dah tinggalkan laman web 8Share lebih dari setahun dan Tuan Asam kini cuba untuk kembali mengembara bersama 8Share.Setahun lebih lepas,Tuan Asam tinggalkan 8Share bukan kerana apa-apa kes penipuan tentang bayaran atau seumpanya.Tuan Asam sibuk dengan urusan yang lebih penting dan mungkin juga terlena dengan laman-laman web lain yang menjanjikan side income yang lebih lumayan.Tanpa menyedari 8Share juga sebenarnya antara laman web terbaik untuk kita menjana sedikit kewangan.

Sepanjang Tuan Asam menggunakan 8Share ini pada beberapa tahun lepas,dimana 8Share mula bertapak di dunia internet,Tuan Asam pernah melakukan sekali sahaja CASH OUT sebanyak RM50.Setakat ini tidak berani untuk Tuan Asam meng'kategori'kan laman web 8Share ini sebagai Scam atau seumpamanya.Walaupun hasil lambat menaik akan tetapi hasil usaha kerajinan berkongsi cerita 8Share,Alhamdulillah akhirnya dapat juga Tuan Asam merasa hasil usaha.Setakat minyak kereta lepas.

Akaun lama 8Share yang Tuan Asam daftar setahun lebih dahulu kini sudah dihapus oleh pihak 8Share sendiri kerana Tuan Asam sendiri kurang aktif sebagai ahli kelab  8Share ketika itu.
Sebentar tadi Tuan Asam telah memulakan hidup baru dengan mendaftar diri sebagai ahli kelab 8Share untuk yang kedua kalinya.Dengan harapan dapat menjana sedikit kewangan dengan 8Share yang serba berwajah baru dengan hadiah-hadiah yang lebih menarik.

Sebelum rakan-rakan boleh terus membaca serba sedikit info yang Tuan Asam bagi tentang 8Share dan bagaimana ia boleh memberi pendapatan sampingan kepada kita.
Masih Belum Terlewat Untuk Anda!
Klik DISINI untuk mendaftar sebagai Ahli Kelab 8SHARE

Apa Itu 8SHARE
8Share ialah sebuah laman web yang dibina khas untuk pengguna laman media sosial yang ingin mendapatkan wang sampingan serta hadiah-hadiah menarik dari 8Share dengan cara berkongsi dan menyampaikan cerita(SPECIAL) yang terdapat pada laman 8Share kepada rakan-rakan di laman media sosial mahupun laman web peribadi.Laman web 8Share kini bertapak di Malaysia,Filipina dan Indonesia.

Pendaftaran 8Share terbuka kepada semua warga pengguna laman sosial yang berminat untuk menjadikan 8Share sebagai laman web pilihan untuk menjana kewangan dan ianya PERCUMA tanpa sebarang bayaran dikenakan.

Ahli-ahli kelab 8Share boleh berkongsi cerita (SPECIAL) yang terdapat pada laman web 8Share dengan menggunakan laman sosial seperti FACEBOOK,Twitter,Google+ atau seumpamanya.

8Share juga kini akan memberi ganjaran RM1(Satu Ringgit)untuk setiap akaun baru untuk ahli yang mendaftar dan ianya sebagai titik mula untuk kita terus berusaha dalam berkongsi cerita(SPECIAL) ke dalam laman-laman web sosial.

Bagaimana menjana pendapatan dengan berkongsi cerita(SPECIAL) di 8SHARE?
Setiap ahli kelab 8Share akan diberikan pautan unik ( Unique Link ) bagi tiap-tiap SPECIAL yang anda ingin kongsikan.Pautan unik ( Unique Link ) ini bertujuan untuk mengesan rakan-rakan atau pelawat yang melawat SPECIAL yang anda telah kongsikan.Pautan unik(Unique Link) ini akan tetap berjalan sehingga SPECIAL mencapai tahap ganjaran maksimum atau tarikh tutup SPECIAL.
Dengan kata lain,anda akan mendapat ganjaran dari 8share untuk setiap SPECIAL yang dibaca sehingga habis oleh pelawat dan rakan-rakan anda dilaman sosial.Masih Belum Terlewat Untuk Anda!
Klik DISINI untuk mendaftar sebagai Ahli Kelab 8SHARE

Ganjaran
8Share kini memberi ganjaran dalam 3 kategori iaitu:

  • Bayaran Tunai ( Get Paid In Cash)
Setiap bulan 8Share akan memberi ganjaran atau bayaran tunai dengan cara memasukkan wang ke akaun bank anda.Dengan syarat minumum CASH OUT ialah sebanyak RM50 (Ringgit Malaysia Lima Puluh)

  • Bonus Point
8Share akan memberi ganjaran berbentuk Bonus Point kepada ahli-ahlinya dengan mengambil bahagian didalam aktiviti yang dianjurkan oleh kelab 8Share.Bonus Point boleh ditebus dengan pelbagai hadiah menarik.

  • Peraduan ( Contest )
8Share juga menyajikan pelbagai hadiah yang lebih menarik kepada ahli-ahli kelab 8Share dengan menyertai pelbagai jenis peraduan atau Contest yang dianjurkan.Setakat ini pihak kelab 8Share pernah menyajikan hadiah berupa Laptop,Camera,Ipad,Voucher,Tiket Wayang dan pelbagai jenis gadjet-gadjet yang menarik.

Masih Belum Terlewat Untuk Anda!
Klik DISINI untuk mendaftar sebagai Ahli Kelab 8SHARE

Bagi rakan-rakan pembaca atau rakan-rakan blogger yang berminat untuk menjana sedikit pendapatan dari 8Share ini,silalah mendaftar sekarang.Jadikan diri anda sebagai salah seorang ahli yang berpendapatan lumayan hasil dari 8Share ini.Ianya masih lagi terbuka untuk anda.

Masih Belum Terlewat Untuk Anda!
Klik DISINI untuk mendaftar sebagai Ahli Kelab 8SHARE

No comments:

Speak Your Mind

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger TemplatesPublished.. Blogger Templates